Greek Unions

Θεωρία και Πράξη του Εργατικού Συνδικαλισμού

Ανακοίνωση ΔΗΣΥΕ ΕΝ.Α.Σ. Εργαζομένων Άλφα-Εμπορικής

leave a comment »

Αθήνα, 18.10.2016

disie

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι της χώρας δέχονται εδώ και πολύ καιρό μια ολομέτωπη και παρατεταμένη επίθεση, που δυστυχώς  αφορά το σύνολο των μισθολογικών ασφαλιστικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Οι αυταπάτες που δημιούργησε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαλύθηκαν γρήγορα, ακόμη και για τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της. Οι υποσχέσεις προς όλους που δημιούργησαν προσδοκίες αποδείχθηκαν ασύστολα ψεύδη που διανθισμένα με ιδεοληπτικές κορώνες, όχι μόνο έφεραν τους εργαζόμενους σε χειρότερη θέση, αλλά πολλές φορές αποπροσανατόλισαν και αποδυνάμωσαν το συνδικαλιστικό κίνημα και τις διεκδικήσεις του.

Το 3ο Μνημόνιο αποδείχθηκε χειρότερο από τα προηγούμενα που τάχα θα έσκιζαν αυτοί που το υπέγραψαν και δημιούργησε μια νέα κατηγορία «νεο-μνημονιακών» δήθεν αριστερών, που απειλεί με πολιτικούς ακροβατισμούς και ιδεολογικές κωλοτούμπες να ενσωματώσει κάθε είδους αντίδραση των εργαζομένων.

Το ψεύδος, ο κοινωνικός αυτοματισμός, η ιδεολογική μπουρδολογία και πολλές φορές ο πολιτικός αμοραλισμός, μας έχουν φέρει στο σημείο μηδέν. Η απουσία άλλων πειστικών πολιτικών προτάσεων για έξοδο από την κρίση, η απουσία συλλογικού οράματος, επιτείνει την κατάσταση και επιτάσσει εδώ και τώρα αφύπνιση, ανασυγκρότηση και αντεπίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος.

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», η αναζήτηση λύσεων από «πάνω», η πίστη στους πολιτικούς Μεσσίες, οδηγούν στην ύπνωση και στην προϊούσα διάλυση.

Εδώ και τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα συλλογική συνείδηση των εργαζομένων, που χτισμένη πάνω σε πραγματικές ανάγκες, σφυρηλατημένη με ενότητα και αγωνιστικότητα, μπορεί να μας οδηγήσει στην διατήρηση σήμερα και γιατί όχι, στην διεύρυνση αύριο των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας που σήμερα δείχνουν να καταρρέουν.


Λίγα λόγια ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το 3ο μνημόνιο πέρα από φοροεπιδρομή, μειώσεις συντάξεων και εισοδημάτων, ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού ιστού και άλλων δεινών των οποίων ουκ έστιν αριθμός, έβαλε την ταφόπλακα στο ήδη προβληματικό τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Η παρατεταμένη διαπραγμάτευση, το διχαστικό δημοψήφισμα, τα capital controls, η ραγδαία αύξηση των κόκκινων δανείων και των προβλέψεων, οδήγησαν στην χειρότερη ανακεφαλαιοποίηση, και ποσοτικά και ποιοτικά, το ήδη τραυματισμένο, από προηγούμενες πολιτικές και εργοδοτικές επιλογές, τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Η παράταξή μας δεν έχει ούτε την αφέλεια, ούτε την αυταπάτη να πιστεύει ότι όλα τα δεινά επήλθαν μόνο με το τρίτο μνημόνιο. Ιστορικά καταγγέλλει πολιτικές, αναδεικνύει προβλήματα και προτείνει λύσεις ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνάει την χώρα και το ποιος διοικεί τις Τράπεζες.

Αυτό είναι που την κάνει ιστορικά αξιόπιστη, ανεξάρτητη πάντα δυναμική και αγωνιστική, έτοιμη να αφουγκραστεί ανάγκες, να ενώσει δυνάμεις, να προτείνει και να διεκδικήσει λύσεις.

Ξαναγυρίζοντας στο τραπεζικό σύστημα που μας αφορά άμεσα σαν εργαζόμενους, συναντάμε ένα τοπίο που χαρακτηρίζεται από έντονο αφελληνισμό των Ελληνικών Τραπεζών, που σε πρώτη φάση μπορεί να φαίνεται ανώδυνος, αργότερα όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πραγματική οικονομία και την απασχόληση με την επιλεκτική χρηματοδότηση κλάδων τομέων και επιχειρήσεων, με την πολιτική χρηματοδότησης νοικοκυριών και ιδιωτών και κυρίως με την διαχείριση του μεγάλου προβλήματος των κόκκινων δανείων.

Δυστυχώς το αφελληνισμένο και συρρικνωμένο τραπεζικό σύστημα της χώρας, με τις προτροπές των δανειστών και την συμφωνία των κυβερνώντων, έχει να διαχειριστεί την φούσκα των κόκκινων δανείων μέσα από ένα ψηφισμένο νομοθετικό πλαίσιο που εγκυμονεί κινδύνους γιατί:

α)           Δημιουργείται ένα παράλληλο «σκιώδες τραπεζικό σύστημα» που δεν υπόκειται σε κανόνες και διαδικασίες ούτε όσον αφορά την χρηματοδότηση-διαχείριση ούτε τα εργασιακά.

β)            Αυτό το σκιώδες σύστημα μπορεί να στερήσει ζωτικά κεφάλαια από το πραγματικό σύστημα λόγω της μεγαλύτερης προσδοκώμενης κερδοφορίας του, αφού και μεγαλύτερη μόχλευση υπόσχεται και λιγότερη τήρηση κανόνων και διαδικασιών.

γ)            Μέσω της διαδικασίας αναχρηματοδότησης μπορεί να υποκαταστήσει το ήδη προβληματικό υπάρχον τραπεζικό σύστημα, να ευνοήσει ή να καταδικάσει κλάδους ή συγκεκριμένες επιχειρήσεις υπηρετώντας μόνο την λογική του κέρδους. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τα στεγαστικά δάνεια που σήμερα δεν προστατεύονται με ότι αυτό σημαίνει για την κοινωνική συνοχή.

δ)            Σε καμία περίπτωση οι εταιρείες που θα διαχειρίζονται τα κόκκινα δάνεια, δεν θα έχουν στην στρατηγική τους το παραμικρό ψήγμα εθνικής στρατηγικής, δημοσίου συμφέροντος, προστασίας θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων και δεν θα υπηρετούν καμία απολύτως αναπτυξιακή διαδικασία και κανένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης.

Και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της «αριστερής κυβέρνησης» και του ακραίου κερδοσκοπικού «καπιταλισμού καζίνο» που πάνε χέρι-χέρι μέσα από την νεο-μνημονιακή πολιτική συμφωνία μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι το άμεσο μέλλον προδιαγράφει:

1.Συρρίκνωση παραδοσιακών τραπεζικών εργασιών στις ήδη προβληματικές και συρρικνωμένες (και λόγω εργοδοτικών και διοικητικών λαθών) Τράπεζες.
2.Σημαντική απώλεια θέσεων εργασίας από ένα σύστημα που συνεχώς μικραίνει και παραδίδει ζωτικά τα κομμάτια του.
3.Χειροτέρευση αμοιβών και εργασιακών σχέσεων μέσα από την πίεση που θα ασκούν εκτός από τις μνημονιακές και κυβερνητικές πολιτικές, οι συνθήκες συρρίκνωσης του κλάδου.


Λίγα  λόγια ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Οι πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη συρρίκνωση του κλάδου, επιτείνουν τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στην ALPHA BANK. Οι εργαζόμενοι της πρώην Εμπορικής, συνεχίζουν δυστυχώς να βιώνουν  τις συνεχείς οικονομικές και εργασιακές  υποβαθμίσεις, από την μέρα της συγχώνευσης έως και σήμερα. Σε μια Τράπεζα που έτσι και αλλιώς έχει προβλήματα λειτουργικότητας και δείχνει σαφή σημάδια συρρίκνωσης μεγεθών και εργασιών, όπως άλλωστε όλος ο κλάδος, έρχεται να προστεθεί η συνεχιζόμενη πολιτική διακρίσεων στην μεταχείριση των εργαζομένων ανάλογα με την προέλευσή τους. Η έλλειψη αξιοκρατίας, ίσης μεταχείρισης και πραγματικής αξιολόγησης, έχουν συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία μιας Τράπεζας που δεν δίνει ευκαιρίες και δεν αξιοποιεί το σύνολο του δυναμικού της.

Ο Σύλλογός μας και ειδικά η ΔΗΣΥΕ όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για την πλήρη ισότητα των εργαζομένων άσχετα με την τραπεζική τους προέλευση.

                Απαιτούμε:

-Την πλήρη εφαρμογή στο σύνολο τους των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες στην εφαρμογή τους ανά Τράπεζα. Δεν μπορεί να μην εφαρμόζονται ρυθμίσεις όπως η εννεάμηνη άδεια μητρότητας, η τήρηση του συμβατικού ωραρίου κ.λ.π.

-Την συμμετοχή του Συλλόγου μας στις κρίσεις και στα πειθαρχικά συμβούλια που κρίνονται μέλη μας.

-Την τήρηση των όρων του Οργανισμού Προσωπικού της Εμπορικής που μας συνοδεύει στο διηνεκές.

Διεκδικούμε:

-Μια πολιτική προσωπικού με αξιοκρατία και διαφάνεια,  που θα ξεπερνάει αναχρονιστικές διαχωριστικές γραμμές που ευνοούν κατεστημένα και κέντρα διαχείρισης εξουσίας, που έχουν στηθεί και ευδοκιμούν εις βάρος των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της επιχείρησης.

Συνεχίζουμε ασυμβίβαστα: 

-Τον αγώνα μας για την παράνομη και τεράστια μισθολογική μείωση μετά την συγχώνευση. Σε λίγες μέρες ξεκινάει στα Ελληνικά δικαστήρια, επιτέλους μετά από αναβολές και απεργίες, η εκδίκαση του μεγάλου όγκου των εκατοντάδων αγωγών συναδέλφων μας που αφορούν  τις μειώσεις μισθών. Ο Σύλλογός μας και η ΔΗΣΥΕ θα είναι εκεί για να στηρίξει συνδικαλιστικά και ηθικά κάθε συνάδελφο.

-Τον αγώνα μας μέσα από καθημερινές παρεμβάσεις για την τήρηση των Σ.Σ.Ε., της εργατικής νομοθεσίας και του συνόλου των συμφωνηθέντων μεταξύ ΟΤΟΕ-Συλλόγου και Διοίκησης της
.
Δεν θα ανεχθούμε:

-Διαδικασίες υποβάθμισης των εργαζομένων μέσα από οδηγίες υποαξιολόγησης και ατομικών στόχων.

-Πιέσεις στους εργαζομένους προκειμένου αυτοί να αποχωρήσουν χωρίς την θέλησή τους κάνοντας χρήση των κινήτρων αποχώρησης, ειδικά αυτή την δύσκολη για όλους μας χρονική στιγμή, η παραμικρή πίεση σε εργαζόμενους που αποβλέπει στην άνευ όρων έξοδό τους θα καταγγελθεί σε όλους τους τόνους και σε όλα τα επίπεδα. Όποιος τολμήσει να εκβιάσει, να απειλήσει, ή να υποχρεώσει με κάθε τρόπο εργαζόμενο που δεν είναι αρεστός στην έξοδο από την Τράπεζα, θα καταγγελθεί επώνυμα και θα εισπράξει τα επίχειρα των πράξεων του σε συνδικαλιστικό αλλά και δικαστικό επίπεδο. Φτάνει πια το γαϊτανάκι του εκβιασμού από τα πρωτοπαλίκαρα και τους ντίλερς, που προωθούν την άνευ όρων μείωση του κόστους  μέσα από την μαζική φυγή των συναδέλφων μας.


Λίγα  λόγια ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ο Σύλλογός μας είχε, έχει και θα έχει πάντα στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του το ασφαλιστικό πρόβλημα των εργαζομένων. Είναι γνωστοί οι ασυμβίβαστοι νικηφόροι αγώνες μας για την διατήρηση του ΤΕΑΠΕΤΕ, που δυστυχώς ανακόπηκαν από αντισυνταγματικές, παράνομες και ανιστόρητες παρεμβάσεις των τελευταίων κυβερνήσεων. Ο τελευταίος νόμος Κατρούγκαλου δυστυχώς αποτέλεσε την οριστική ταφόπλακα τόσο στο ύψος των συντάξεων του ΕΤΑΤ, όσο και στην τήρηση των όρων και προϋποθέσεων που το Καταστατικό του ΤΕΑΠΕΤΕ θέτει για συνταξιοδότηση των συναδέλφων ασφαλισμένων πριν το 1993.

«Η πρώτη φορά αριστερά», δυστυχώς και στο ασφαλιστικό μας εκδηλώθηκε σαν πρώτη φορά τόσο βίαιη, παράνομη και απάνθρωπη επίθεση σε δικαιώματα και συντάξεις. Είναι γνωστή και θα μας απασχολήσει ξεχωριστά στο άμεσο μέλλον η ιστορία οι επιπτώσεις και η αντίδρασή μας στο έκτρωμα Κατρούγκαλου.

– Οι συντάξεις που είχαν ήδη μειωθεί με τα προηγούμενα μνημόνια δέχθηκαν με τον πρόσφατο νόμο νέα μείωση της τάξης του 20% έως 40% με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι συνταξιούχοι συνάδελφοι στα όρια της φτώχειας.

-Οι εν ενεργεία συνάδελφοι βλέπουν σε μια νύχτα την ζωή τους να ανατρέπεται. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης παύουν να ισχύουν μετά την 12/5/2016. Συνάδελφοι που σε λίγους μήνες σχεδίαζαν να βγουν στην σύνταξη υποχρεώνονται να εργαστούν μέχρι τα 67 έτη.

Είναι πρώτιστο καθήκον μας η απόκρουση του αντιασφαλιστικού νόμου.

Από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε τις ρυθμίσεις του νόμου και προσπαθήσαμε στα πλαίσια της λειτουργίας μας στην ΟΤΟΕ, αλλά και με συνδικαλιστικές παρεμβάσεις στους αρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να αλλάξουμε ή έστω να περιορίσουμε όπου ήταν δυνατόν τις αρνητικές συνέπειες.

Στόχος μας είναι και παραμένει:

Η επιστροφή των συντάξεων στο ύψος που είχαν πριν τον νόμο.

Η πλήρης, ολοκληρωτική και πιστή εφαρμογή του Καταστατικού του ΤΕΑΠΕΤΕ που ρυθμίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης (όρια ηλικίας και χρόνια υπηρεσίας) για όλους τους ασφαλισμένους πριν το 1993.

Στην ΟΤΟΕ ήδη έχει δημιουργηθεί ένα άριστο νομικό επιτελείο, που επεξεργάζεται με την συμμετοχή και των δικών μας νομικών συμβούλων, τις νομικές οδούς και διαδικασίες έτσι ώστε άμεσα να κατατεθούν στο σύνολό τους οι ανάλογες προσφυγές που διεκδικούν την επαναφορά όλων των διεκδικούμενων. Επειδή  το θέμα του ασφαλιστικού «τρέχει» και συνδικαλιστικά και νομικά, θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις που θα αναδεικνύουν και θα εξηγούν κάθε του πτυχή.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Διανύουμε δυστυχώς και σαν εργαζόμενοι και σαν συνδικαλιστικό κίνημα μια από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας. Κατακτήσεις που χρειάστηκαν μακροχρόνιοι αγώνες  για να εμπεδωθούν, δοκιμάζονται και κινδυνεύουν να γκρεμιστούν. Ίσως είναι η πρώτη περίοδος μεταπολιτευτικά που το διακύβευμα της μάχης που πρέπει να δώσουμε, δεν είναι μια ακόμη κατάκτηση, αλλά το ίδιο το επίπεδο ζωής και απασχόλησης για εμάς και τις οικογένειές μας.

Η χώρα μαστίζεται από μια μακροχρόνια οικονομική κρίση που την οδήγησε στην χρεοκοπία και που δυστυχώς ανέδειξε μια συνολική κρίση που ήταν επί σειρά ετών κρυμμένη κάτω από το χαλί. Είμαστε πια σίγουροι ότι βιώνουμε μια συνολική κρίση όλων των θεσμών που συνθέτουν ένα σύγχρονο κράτος, γι’ αυτό ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε σαν εργαζόμενοι είναι δύσκολος, ολοκληρωτικός και μακροχρόνιος.

Πολλές φορές το πολιτικό σύστημα μας έχει απογοητεύσει και έχει αποτύχει να δώσει λύσεις και διεξόδους. Οι θεσμοί αντιπροσώπευσης μέσα σ’ αυτό το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο περνούν την δική τους κρίση, μη εξαιρουμένου και του συνδικαλισμού.

Σε τέτοιες σκοτεινές και αχαρτογράφητες ιστορικά περιόδους είναι που επωάζεται το «αυγό του φιδιού» γεννώντας ιστορικά εκτρώματα, έξω από τα όρια της δημοκρατίας και των συντεταγμένων που ορίζουν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό μοντέλο με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Τόσο σε πολιτικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο πρέπει να αποκρούσουμε τις σειρήνες του λαϊκισμού και των ψευδοπροφητών, που τόσο επώδυνα πληρώσαμε και πληρώνουμε ακόμη.

Για την ΔΗΣΥΕ η περίοδος που ακολουθεί είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού, ενότητας και αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Με τους εργαζόμενους στο επίκεντρο μακριά από κομματικές και εργοδοτικές εξαρτήσεις, η παράταξή μας είναι έτοιμη να αναλάβει τον ιστορικό της ρόλο για άλλη μια φορά και να οδηγήσει το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα σε νέες κατακτήσεις.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με θλίψη παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες να εξελίσσεται στον Σύλλογό μας μια κωμικοτραγική παρωδία.

       Ένα ετερόκλητο μόρφωμα  αποφάσισε να εγκαταλείψει τον δρόμο της αγωνιστικής ενότητας και να ξεκινήσει αποκλειστικά και μόνο έναν άνευ όρων μονομέτωπο αγώνα εναντίον της συνοχής και της αξιοπιστίας του Συλλόγου.

Άνθρωποι με χαμηλή προσφορά και ακόμη πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση, συγκρότησαν έναν πόλο που σκοπό έχει την διάρρηξη της ενότητας του Συλλόγου με πρόσχημα την δήθεν ανατροπή της ΔΗΣΥΕ.

Η ΔΗΣΥΕ έχει συνηθίσει τόσα χρόνια να δέχεται επιθέσεις και χτυπήματα πάνω και κάτω από το τραπέζι από Κυβερνήσεις, εργοδοσίες, και ενίοτε από κάθε είδους φανατικούς και ισοπεδωτικούς νεόκοπους αγωνιστές, που θεωρούν ότι έφτασε η ώρα να κάνουν «την μεγάλη ανατροπή»
.
Έτσι λοιπόν, η ΔΗΣΥΕ είναι και πάλι στο στόχαστρο ενός περιέργου συνονθυλεύματος που αποτελείται από τα απομεινάρια της παράταξης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από ιδεοληπτικούς που έχουν μπερδέψει την επανάσταση με το βόλεμα και από νεο-μνημονιακούς αριβίστες, που μεταπήδησαν πρόσφατα από το τρένο  της προηγούμενης Κυβέρνησης στο τελευταίο βαγόνι της σημερινής. Η τελευταία ειδικά κατηγορία συναντάται απανταχού στην επικράτεια, αποτελούμενη από ανθρώπους που μεταπηδούν από παράταξη σε παράταξη αρκεί  να βολευτούν. Αυτοί ειδικά χαρακτηρίζονται από έντονο γενιτσαρισμό και πλειοδοτούν σε πολεμική απέναντι στην παράταξη που για χρόνια υπηρετούσαν, ακριβώς για να ξεπλυθούν απέναντι στους νέους προστάτες τους.

Αυτό λοιπόν το περίεργο νεο-μνημονιακό μόρφωμα, δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα στις μέχρι τώρα ανακοινώσεις του για το πρόσφατο κατακρεούργημα των συντάξεων και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Δεν ασχολείται με την συρρίκνωση που έφερε το τρίτο μνημόνιο, αγνοεί τις μειώσεις εισοδημάτων, τις φοροεπιδρομές και την φτωχοποίηση των εργαζομένων. Ασχολείται μόνο με την δημιουργία ενός αποπροσανατολιστικού κλίματος, θεωρώντας ότι για όλα φταίει η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος.

Η ΔΗΣΥΕ συνηθισμένη να δέχεται τέτοιου είδους επιθέσεις, δεν πρόκειται να ασχοληθεί περισσότερο απ’ ότι τους αξίζει με ανθρώπους που απαρνούνται το παρελθόν τους για να εξασφαλίσουν το άμεσο θλιβερό μέλλον τους.

Όπως και στο παρελθόν έχουμε τονίσει, εδώ δεν μας έφαγαν οι τίγρεις θα μας φάνε τώρα τα ποντίκια (και μάλιστα τα εξημερωμένα και παχουλά που κατοικοεδρεύουν στα εκάστοτε χρυσά κομματικά κλουβιά).

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

–       Εδώ μπαίνει τελεία. Η ΔΗΣΥΕ αποδίδοντας στους υβριστές της τον χώρο και τον χρόνο που τους ανήκει, ασχολείται μόνο με τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.

–       Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων να συμμετέχουν μαζικά στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο ξενοδοχείο «ATHENAEUM INTERCONTINENTAL» το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 10 το πρωί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

–       Εκεί θα συζητήσουμε ενδελεχώς τα ζωτικά θέματα της απασχόλησης, των εργασιακών, του ασφαλιστικού. Όλοι μαζί μέσα από ειλικρινείς συμφωνίες θα δώσουμε απαντήσεις και θα προσδιορίσουμε το μέλλον μας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Written by antiracistes

19 Οκτωβρίου, 2016 στις 8:20 πμ

Αναρτήθηκε στις Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: