Greek Unions

Θεωρία και Πράξη του Εργατικού Συνδικαλισμού

Γενική Συνέλευση 2018 ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής <

leave a comment »

Γενική Συνέλευση 2018

ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής <info@enas.net.gr>
Αθήνα 17.12.2018

Ανακοίνωση Νο. 51

Συνάδελφοι,

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η παρουσία των συναδέλφων – μελών μας στη Συνέλευση ήταν μαζική, συμμετοχική και δημιουργική, ομολογουμένως από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών. Ο μεγάλος αριθμός των συναδέλφων που συμμετείχαν στις εργασίες της ΓΣ αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της στήριξης και της αποδοχής των θέσεων του Σωματείου στα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν όπως το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, η καθημερινότητα, οι εθελούσιες έξοδοι, οι παροχές υγείας κλπ.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ειλικρινά και από καρδιάς όλα τα μέλη του, που από κάθε σημείο της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο μέχρι τη Ρόδο, με την παρουσία και την συμμετοχή τους στις διαδικασίες του κορυφαίου οργάνου του Συλλόγου μας, δίνουν ώθηση, ελπίδα και προοπτική στη συνέχιση της προσπάθειάς μας για ουσιαστική συνδικαλιστική δράση και εκπροσώπηση.

Στο καθαρά διαδικαστικό μέρος της ΓΣ, μετά από έναν έντονο αλλά κόσμιο, γόνιμο και παραγωγικό διάλογο, με ανταλλαγή θέσεων, παρουσίαση απόψεων και διαπιστώσεων, κατάθεση προτάσεων και ιδεών, για όλα τα ζητήματα που μας απασχόλησαν τον τελευταίο χρόνο και για όσα θα αντιμετωπίσουμε τη νέα χρονιά, το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης με συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε τόσο τον Διοικητικό όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό. Συγκεκριμένα οι μόνο 5 ψήφοι ΚΑΤΑ τόσο για τον Διοικητικό όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό, δείχνουν το μέγεθος της αποδοχής και της αναγνώρισης από το σύνολο των συναδέλφων του έργου το οποίο Δ.Σ. έθεσε για έγκριση στο Σώμα.

Συνάδελφοι,

Με αναβαθμισμένη και ενισχυμένη την εμπιστοσύνη και την εντολή των συναδέλφων, το Δ.Σ. θα προχωρήσει με μεγαλύτερη διάθεση και δύναμη στην υλοποίηση των θέσεων και των προτάσεών του κυρίως για:
Υπογραφή ικανοποιητικής Κλαδικής ΣΣΕ από την ΟΤΟΕ για την επόμενη 3ετία
Αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων στο ασφαλιστικό (Επικούρηση)
Εργασιακές σχέσεις – εντατικοποίηση – εθελούσιες
Ειδικά για τις παροχές υγείας (Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας περίθαλψης), παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των μελών μας και των οικογενειών τους πανελλαδικά που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Σύλλογο, χρηματοδοτούμενο από τα έσοδα της ενοικίασης του χώρου των γραφείων μας επί της οδού Ευπόλιδος 12, 8ος όροφος.

Για την σπουδαία και ουσιαστική αυτή παροχή θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις με λεπτομερή παρουσίαση, όρους, οδηγίες, καταλόγους συνεργαζόμενων ιατρών, πολυιατρείων, ιδιωτικών νοσοκομείων κλπ.

Συνάδελφοι,
Προχωράμε όλοι μαζί και την νέα χρονιά.
Με όραμα, σχέδιο και στρατηγική απέναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα της «νέας εποχής» στον τραπεζικό χώρο.
Μαζί και δίπλα στον εργαζόμενο για προάσπιση και ενίσχυση των ασφαλιστικών, οικονομικών και εργασιακών του δικαιωμάτων.
Πάντα ακηδεμόνευτα, πάντα αγωνιστικά, πάντα ενωτικά πάμε μπροστά όλοι μαζί με τον Σύλλογό μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντινόπουλος Γιώργος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χαιρέτης Βασίλης

Written by antiracistes

20 Δεκεμβρίου, 2018 στις 10:28 μμ

Αναρτήθηκε στις Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: